ARTA FETELOR ASCUNSE: PICTURI SUPRAREALISTE DE LA AMY JUDD

Misterioasele picturi ale lui Amy Judd ofera aspecte ravisante ale feminitatii. Ea creeaza imagini pline de sensibilitate, care ne pune semne de intrebare. Bazandu-se pe relatia ancestrala dintre femeie si animale si pe povestile stravechi, portofoliul ei de picturi reda o infuzie a elementelor magice. Jucandu-se cu tonuri cromatice blande, elegantele picturi suprarealiste denota fete acoperite de femei. De asemenea, Judd afirma ca figurile feminine pe care le infatiseaza in imaginile misterioase pun in evidenta forta femeii si nu fragilitatea ei.

amy judd amy judd amy judd amy judd amy judd amy judd amy judd  amy judd amy judd amy judd amy judd amy judd amy judd

Creaturile frumosului, femeile cu fata ascunsa, sunt adevarate capodopere de arta.

FOTOGRAFIILE DRAMATICE ALE AGNIESZKEI LOREK

Fotograf modern-fantezist si stilist de renume international, Agnieszka Lorek se face remarcata datorita creatiilor sale inedite. Fotografiile sale aduc in prim plan un univers dramatic, in care natura capata note inspaimantatoare iar modelele sunt coborate parca dintr-o imagine de basm.

agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek

Agnieszka Lorek isi incadreaza fotografiile in Deviant Art, o altfel de modalitate de a exprima in culori frumosul artistic.

SAVUREAZA-TI CAFEAUA PE MASUTA INSPIRATA DIN LAGUNA ALBASTRA!

Designerul Alexandre Chapelin, ce provine dintr-o familie de artisti, a finalizat, recent, o senzationala serie de masute de cafea, inspirate din natura. Chapelin a combinat marmura travertin cu straturi de rasina albastra pentru a atinge aspectul final. Alexandre Chapelin lucreaza, in prezent, in atelierul sau, numit “La Table”, din Saint Martin. Influenta imprejurimilor tropicale se oglindesc in munca sa.

laguna albastra 3 laguna albstra 4 laguna albastra 1 laguna albastra 2

Inca de la o varsta frageda, Alexandre Chapelin si-a descoperit harul de artist. Dupa ce a studiat, timp de mai multi ani, in domenii diferite ale artei, si ca urmare a celor 15 ani de experienta profesionala, a hotarat ca este timpul sa realizeze proiectul “Masa“. Pentru ambitiosul proiect, a colaborat cu arhitectul Patrick Lapierre.

LUMEA VAZUTA PRIN OCHI DE ANIMALE- FLORA BORSI

Flora Borsi, un fotograf ungar, a initiat un proiect prin care realizeaza autoportrete artistice cu ochi de animale. Aceste autoportrete sunt diferite, dar, fata de ceea ce vezi in mod obisnuit. Flora manipuleaza fotografiile pentru a-si realiza opere de arta. Aceasta reuseste sa creeze asemenea chipuri interesante cu ajutorul programelor de editare foto precum Photoshop.

In cel mai nou proiect al sau, care poarta numele Animeyed, Flora utilizeaza ochii unor animale pentru a reprezenta comuniunea om-natura. In cele ce urmeaza, poti vizualiza autoportretele create de aceasta.sarpe fluture iepure peste-tepos pestisor-auriu pisica porumbel

In afara de acest proiect inedit, Flora a mai realizat cateva proiecte fotografice cu tematice, printre care putem mentiona Stockify, in cadrul caruia artista a desfigurat persoanele portretizate, pentru a obtine rezultatul opus celui din lumea modei, unde toate retusurile se canalizeaza spre perfectiune.