CACIULA CROSETATA, UN MUST-HAVE AL CRACIUNULUI 2016

Unul dintre cele mai in voga accesorii ale sezonului rece este, fara indoiala, caciula crosetata. Confortabila, calduroasa si eleganta, caciula crosetata poate fi asortata atat unei tinute casual, cat si unei tinute office. Pentru iarna 2016, specialistii fashion ne recomanda culorile tari, sofisticate. de asemenea, caciula handmade reprezinta un punct forte al Craciunului 2016.

caciula tricotata caciula tricotata caciula tricotata caciula tricotata caciula tricotata caciula tricotata

Voua care model de caciula tricotata va place?

CACIULILE TRICOTATE SI REINTOARCEREA IN TRECUTUL BUNICILOR

Revenit cu succes in acest sezon fashion, trend-ul caciulilor tricotate pare sa se raspandeasca cu o repeziciune uimitoare! Amintindu-ne de copilarie si de vremurile cand, iarna, la caldura dogoritoare a sobei, o vedeam pe bunica crosetand, caciulile tricotate ne ofera o atemporalitate sacra si o reintoarcere catre valorile traditionale. Va mai amintiti de modelul unul pe fata, doi pe dos sau bob de orez? Va ma amintiti de ghemurile pufoase de mohair sau de cele putin aspre de lana scarmanata? Va mai amintiti cum se impleteau caciulitele, sosetele, ilicele sau puloverele de catre batrane si tresaram cand ghemul de ata intoarsa cadea pe jos la miscarea brusca a andrelelor? Eu imi amintesc! Si imi amintesc cu mare drag si cu o caldura de nedescris! Tocmai din acest motiv, vazand aceste imagini frumoase cu caciuli tricotate, amintirile vechi au inceput sa apara, caci care dintre noi nu pleca la sanius cu caciula groasa bine trasa pe urechi?

caciula groasa caciula iarna caciula tricotata 1 caciula tricotata 3 caciula tricotata 4

Copil fiind, iubeam culorile vii ale caciulilor tricotate, precum rosu, albastru sau galben, caci doar asa eram adevarate fanioane in troienele de zapada. In prezent, iata ca putem iarasi sa fim copii, purtand aceste modele unice de caciuli tricotate!