COAFURI SI TUNSORI PENTRU TOAMNA-IARNA 2014

Pentru toamna-iarna 2014, stilistii vin cu o intreaga serie de propuneri indraznete si rebele. Doritoarelor de schimbarilor de look li se recomanda tunsorile scurte, Bob si Carre, asociate cu bretonuri plate si voluminoase, conturate perfect, si carari trasate ideal pe mijloc sau lateral. Specialistii recomanda femeilor tunsori cu linii proeminente si cu simetrii perfecte, menite sa scoata in evidenta trasaturile fetei.

Tunsoarea Carre ne poarta cu gandul la femeile Egiptului antic. Reintoarcerea in trecut se realizeaza prin lungimea parului care nu ajunge pana la umeri si care este lipsita de gradatii. Eleganta, rafinament si stil- caracteristici ale acestui stil adoptat de mari case de moda, precum: Givenchy, Louis Vuitton sau Saint Laurent. Tunsoarea vine la pachet cu o culoare inchisa a parului, element de picanterism oriental, ce ofera purtatoarelor acestei coafuri seriozitate si duritate.

Libertate, lejeritate, spirit juvenil sunt doar cateva dintre insusirile care definesc Street Style, o coafura care se doreste a fi un trend plin de entuziasm si incredere in sine. Parul trebuie sa fie obligatoriu curat, vopsit uniform si pieptanat impecabil. Vom intalni aceasta coafura pe podiumurilor caselor de moda Nina Ricci si Rochas.

Preferata designerilor vestimentari ramane tunsoarea Bob. Degajand un aer rebel si indraznet, aceasta coafura care se reintoarce in permanenta din anii 60, este adulata de nume mari ale modei, precum: Louis Vuitton, Miu Miu, Gucci sau Burberry. Denumita si tunsoarea copilariei, tunsoarea Bob va defini imaginea femeii puternice, care isi pastreaza cu sfintenie spiritul cald al anilor trecuti. 

Elementul obligatoriu il reprezinta cararea pe mijloc, trasata perfect,sau lateral. Aceasta tunsoare va avantaja fata ovala si liniile proeminente. Se va opta pentru un machiaj simplu si moderat. Versace si Chloe sunt doua case vestimentare care sunt adepte inraite ale acestui stil de coafura.

Cele mai trendy coafuri se anunta a fi cocul si impletiturile lejere.  Sa nu uitam ca designerii italieni si francezi iubesc parul strans, care denota un spirit rebel, dar incatusat al femeii moderne.

Coafura unei femei ramane un etalon al frumusetii acesteia, alaturi de o manichiura impecabila si un machiaj realizat in acord cu personalitatea ei.