NOI MODELE COLORATE DE MANICHIURA CU OJA SEMIPERMANENTA

Daca vrei o manichiura impecabila si de durata, dar unghiile tale nu sunt rezistente si oja pe care o folosesti nu este persistenta, atunci este cazul sa apelezi la oja semipermanenta. Deloc invaziva, oja semipermanenta are o durata de 2-3 saptamani pe unghii, uneori chiar si 4 saptamani. Ceea ce este important de stiut este faptul ca oja semipermanenta nu afecteaza absolut deloc unghia, din contra, ea ii ofera sanatate si vitalitate. Cromatica acestei veri este una debordanta. Specialistii beauty ne recomanda oja in nuante de verde, albastru, rosu, cu tonurile adiacente acestora. Diversitatea constituie elementul principal al manichiurii cu oja permanenta. Asadar, doua unghii alaturate nu vor primi aceeasi nuanta. 

unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel

Se pastreaza forma usor patrata a unghiilor pentru a exprima o doza maxima de eleganta si prospetime.

AFLA CUM INDEPARTEZI, ACASA, OJA SEMIPERMANENTA

Aspectul unghiilor reprezinta cartea de vizita a oricarei femei, indiferent de varsta si ocupatie. Oja semipermanenta s-a bucurat de un real succes in ultimii ani si asta datorita atat faptului ca nu este invazivaa pentru sanatatea unghiei, cat si datorita rezistentei destul de indelungate (2-3 saptamani). Pentru a aplica oja semipermanenta, nu este necesara pilirea unghiilor, ceea ce este un avantaj nemaipomenit, spre deosebire de folosirea gelului permanent. Aplicarea ojei semipermanente se realizeaza, de regula in saloanele specializate, pentru ca este necesara utilizarea lampii UV.

Cum se realizeaza manichiura cu oja semipermanenta? Foarte simplu! Se degreseaza si se curata bine unghiile, se aplica o baza protectoare si care ofera aderenta ojei semipermanenta peste care se aseaza doua straturi de vopsea acrilica, ce se lasa cate doua minute la lampa UV. La sfarsit, se aplica un top care ofera rezistenta si stralucire ojei semipermanente. Intregul proces dureaza aproximativ o ora, dar te scuteste de pierderea timpului de a-ti colora unghiile pentru 2 sau 3 saptamani.

Dar ce te faci daca vrei sa indepartezi oja semipermanenta singura, acasa, pentru ca nu ai timp sa mergi la salon? Iata ce pasi trebuie sa urmezi! Iei o bucata de vata sau o discheta demachianta (eu am folosit cate o jumatate de discheta pentru fiecare unghie) si o imbibi in acetona. Aplici pe unghie discheta cu acetona si, apoi, o invelesti in staniol sau foita de aluminiu. Stai cu unghiile infasurate astfel timp de 15-20 de minute. Exista posibilitatea sa simti caldura si o usoara jena spre sfarsitul timpului de stat cu staniolul pe unghii. Dar nu te speria! Este o senzatie perfect normala si asta datorita faptului ca acetona in combinatie cu staniolul produc un efect termic intens!

MODELE DE PEDICHIURA PENTRU INCITANTA VARA A LUI 2015

Ingrijirea unghiilor este una dintre ramurile importante ale esteticii moderne. Multe dintre noi omit o infrumusetare permanenta a unghiilor de la picioare, bazandu-se, uneori, pe principiul: daca unghiile stau bine acoperite de pantofi, de ce sa am grija sa arate bine? Greseala! Unghiile necesita ingrijire continua. Pedichiura reprezinta modalitatea de a da culoare si forma unghiilor de la picioare. Am ales, special pentru voi, cele mai frumoase modele de pedichiura, gata pentru a fi purtate in aceasta vara. Nuante electrice, structura falsa a unghiei, aplicatii glossy, motive florale sunt doar cateva elemente distinctive ale trend-ului in pedichiura anului 2015. Pe de alta parte, nu putem trece cu vederea animal print, dungile, punctele si manichiura french, laitmotive ale verii 2015.

Ce spuneti despre cele opt modele de pedichiura prezentate in imaginile de mai sus? Voi pe care ati alege-o?