SAVUREAZA-TI CAFEAUA PE MASUTA INSPIRATA DIN LAGUNA ALBASTRA!

Designerul Alexandre Chapelin, ce provine dintr-o familie de artisti, a finalizat, recent, o senzationala serie de masute de cafea, inspirate din natura. Chapelin a combinat marmura travertin cu straturi de rasina albastra pentru a atinge aspectul final. Alexandre Chapelin lucreaza, in prezent, in atelierul sau, numit “La Table”, din Saint Martin. Influenta imprejurimilor tropicale se oglindesc in munca sa.

laguna albastra 3 laguna albstra 4 laguna albastra 1 laguna albastra 2

Inca de la o varsta frageda, Alexandre Chapelin si-a descoperit harul de artist. Dupa ce a studiat, timp de mai multi ani, in domenii diferite ale artei, si ca urmare a celor 15 ani de experienta profesionala, a hotarat ca este timpul sa realizeze proiectul “Masa“. Pentru ambitiosul proiect, a colaborat cu arhitectul Patrick Lapierre.

PANDANTIV-TERRARIUM: FLORI NATURALE IN CAPSULE DE STICLA

Pandantivul-terrarium reprezinta un must-have al vestimentatiei moderne. Asemenea unui acvariu, dar in care nu sunt tinuti pesti, ci flori si miniaturi naturale de gradini, terrariumul este un mod simplu de a demonstra ca natura ne poate insoti oriunde. Micutele pandantive prind viata sub puterea florilor vii.

terrarium terrarium terrarium terrarium terrarium terrarium

Pandantivele-terrarium constituie capsule in care viata naturii devine un accesoriu al fashion-ului.

DRAGONI SI FRUCTE IN IMAGINATIA ALEXANDREI KHITROVA

Originara din Rusia, artista Alexandra Khitrova este recunoscuta datorita picturilor sale cu tenta realista. De data aceasta, ne-a uimit cu dragoni si fructe… poate o aluzie la aruncatorii de flacari din Games of Thrones?! Oricum, picturile sale sunt exceptionale.

alexandra khitrova alexandra khitrova alexandra khitrova alexandra khitrova alexandra khitrova alexandra khitrova

Alexandra Khitrova, designer grafic si ilustrator, a reusit sa ofera o imagine reala a vietii dragonilor printre noi.

FAGURI DE MIERE DIN AUR DE LA SERGEY ZHIBOEDOV

Elementele decorative ale artistului Sergey Zhiboedov sub forma de faguri de miere reprezinta adevarate capodopere de arta. Bijuteriile handmade realizate de catre Sergey Zhiboedov sunt confectionate din aur de 14 karate, accesorizate cu citrine, un quartz galben care imita culoarea mierii. Piesele sale artizanale isi propun sa puna in evidenta frumusetea naturala a naturii.

honeycomb sergey zhiboedov honeycomb sergey zhiboedov honeycomb sergey zhiboedov honeycomb sergey zhiboedov honeycomb sergey zhiboedov honeycomb sergey zhiboedov

Fagurii de miere din aur si citrine creati de catre Sergey Zhiboedov sunt must-have accesorial pentru 2016.