FLORI PE UNGHII PENTRU O VARA DE NEUITAT

Florile reprezinta un laitmotiv al manichiurii moderne. Realizate cu delicatete si invaluite in nuante suave de vara, modelele florale accesorizeaza manichiura, emanand eleganta, vitalitate si prospetime. Specialistii in nails art ne recomanda sa ne impodobim cu moderatie unghiile, alegand modele care pun in evidenta frumusetea simplista. Mai jos, sunt doar cateva din modelele de unghii cu flori pe care le puteti aplica in aceasta vara. Unele sunt realizate cu oja semipermanenta, altele sunt pictate pe structura cu gel. unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017

Orice metoda de aplicare a manichiurii vei alege, important este sa fii in trend cu inovatiile actuale ale expertilor beauty.

MANICHIURA FLORALA ADUCE BUCURIE ZILELOR TORIDE DE VARA

Modelele cu inspiratie florala sunt ideale atat pentru vestimentatie, cat si pentru manichiuri odata cu venirea verii.
Modele de unghii cu flori pot fi cu adevarat reusite, indiferent de complexitate. Rasfata-ti unghiile cu cele mai noi si fabuloase idei in materie de manichiura! Foloseste o paleta de culori vibrante, menite sa-ti inveseleasca tinuta, dar si starea de spirit.

Si cum un model de unghii exprima personalitatea si starea de spirit a unei femei, tendinta de a le neglija se va rasfrange asupra imaginii de ansamblu, care risca astfel sa fie gresit perceputa. Trandafiri, panselute, hibiscus, lalele, floarea-soarelui sunt cele mai utilizate flori in obtinerea manichiurii florale.

Unghiile colorate in nuante vibrante si luminoase vor avea un impact deosebit asupra tinutei tale, numai daca le vei acorda atentia necesara si vor fi impecabile din punct de vedere al ingrijirii. Fara cuticule uscate sau rupte, fara unghii ciobite, fara pete pe maini, acestea par sa fie cerintele ce se impun pentru o manichiura in trend.