PISICI IMPRIMATE PE PLICURI DIN PIELE NATURALA

Fara nicio indoiala, suntem in era handmade-ului! Observam o reintoarcere spre valorile ancestrale, spre minimalismul primar, spre frumusetea din secolele trecute. Ultimele colectii vestimentare ne confirma acest fapt. Sofisticate si exclusiviste, creatiile realizate manual acapareaza lumea fashion moderna. Vedem din ce in ce mai des rochii de mireasa acesorizate cu broderii handmade, diademe si coronite din flori naturale, posete din piele naturala cusute cu mana. A venit si vremea iubitoarelor de animalute. Lavinia, detinatoarea “Lavin Exclusive“, ne ofera o colectie de plicuri confectionate din piele naturala si bumbac si care sunt decorate desavarsit cu chipuri de pisici.

plic cu pisica 1 plic cu pisica 2 plic cu pisica 3 plic cu pisica 4

Plicurile din piele naturala cu pisici creeaza un adevarat trend in randul detinatorilor de companioni patrupezi.

GUCCI NE OFERA CELE MAI CHIC GENTI ALE ANULUI 2016

Pentru a fi o fashionista desavarsita, garderobei tale nu trebuie sa ii lipseasca accesoriile fara de care moda nu ar fi completa. Gentile reprezinta detaliul care face diferenta in ceea ce priveste stilul. Cu o aplicabilitate extinsa, fiind o modalitate de a purta cu tine lucrurile de care ai nevoie, gentile sunt o pata de culoare care transforma un outfit ocazional intr-unul de senzatie. Abordand o cromatica apetisanta, gentile de la Gucci, create pentru sezonul primavara-vara 2016, constituie un real succes vestimentar.

Confectionate din materiale sofisticate, precum pielea naturala, si ornate cu aplicatii delicate, gentile de la Gucci sunt modele adorate de intreaga comunitate a fashionistelor.