BIJUTERIILE SUPRADIMENSIONATE DICTEAZA TREND-UL IN MODA 2018

Eclipsata de modernismul derizoriu si haotic, frumusetea feminina incepe sa uite de eleganta naturalului si de simplitatea gustului. O femeie stilata se cunoaste nu numai dupa hainele care ii imbraca trupul, nu numai dupa parfumul pe care il lasa in urma, ci si dupa bijuteriile pe care le poarta zi de zi sau la ocazii selecte. Pentru sfarsitul anului 2017 si inceputul lui 2018, fashionistelor le sunt recomandate accesoriile subtile, cu nuante clare de eleganta si farmec. Se poarta bijuteriile supradimensionate, cu predecesori antici, caci sa nu uitam tablourile cu femeile din Roma Antica sau din vechea Elada, care erau amatoare ale bratarilor late si ale colierelor mari, ornamentate cu pietre scumpe. 

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Vizualizand imaginile de mai sus, poate aveti tendinta sa afirmati: unde este simplitatea? Ei bine, tocmai aici este paradoxul tendintelor actuale: naturalismul si simplitatea bijuteriilor moderne provin din supradimensionarea graitoare. Asadar, pentru Craciunul 2017 si Revelionul 2018 va propun aceste modele de bijuterii unice!

ACCESORIILE SUPRADIMENSIONATE SUNT MUST-HAVE-UL TOAMNEI 2016

Bijuteriile statement sunt un must-have al anului 2016. Accesoriile supradimensionate ofera un plus de valoare outfit-ului si o eleganta indubitabila. Cerceii lungi si inelele maxi, ornate cu pietre colorate, realizeaza o imagine chic a femeii moderne.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Motivele florale si influentele acvatice reprezinta un etalon al simplitatii si al naturaletii.

ACCESORII SUPRADIMENSIONATE PENTRU UN SEX-APPEAL RAVASITOR

Bijuteriile- o mare dragoste a femeilor! Senzuale, rafinate, pretioase si sofisticate, accesoriile sunt un lux al fashion-ului. Coliere, inele si bratari decorate cu pietre scumpe innobileaza femeia moderna. Supradimensionarea bijuteriilor este un must-have al anului 2016.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Ravasitoare, accesoriile maxi stilizeaza outfit-ul femeii extravagante si elegante.

BIJUTERII DE LUX SI PISICI DE RASA…REAL LOVE FOR WOMEN

Intr-una din zilele trecute, am gasit pe un site de socializare aceste imagini fermecatoare. Ceea ce mi-a atras atentia nu a fost luxul bijuteriilor, ci creativitatea celui care a stiut sa imbine trecutul cu prezentul, modernul in fashion cu ancestralul lucru cu andrelele. In tot acest peisaj splendid, micutele patrupede ofera o eleganta desavarsita.

BIJUTERII DE LUX BIJUTERII DE LUX BIJUTERII DE LUX BIJUTERII DE LUX BIJUTERII DE LUX BIJUTERII DE LUX BIJUTERII DE LUX

Pisicile apartin unor rase de lux, in timp de accesoriile supradimensionate sunt ornamentate cu pietre scumpe, naucitor de sarmante si sofisticate.

BIJUTERII SUPRADIMENSIONATE CU PIETRE SCUMPE

Bijuteriile sunt un lux pe care si-l doreste fiecare femeie si, totodata, un accesoriu indispensabil oricarei fashioniste. Un eveniment select trebuie sa fie incununat cu bijuterii pretioase, accesorizate cu pietre scumpe. Supradimensionarea reprezinta un element esential in ceea ce priveste accesoriile de ocazie, desi trebuie sa tinem cont de faptul ca minimalismul si simplitatea primeaza.

bijuterii cu pietre scumpe bijuterii cu pietre scumpe bijuterii cu pietre scumpe bijuterii cu pietre scumpe

Inelele supradimensionate cu motive florale sunt un must-have al elegantei supreme.