LA FEMME FASHION 2016: ROCHII SCURTE, BABY DOLL

La Femme Fashion este una dintre cele mai cunoscute case de moda ale momentului. Luand fiinta in 2003, in spectaculosul Los Angeles, La Femme Fashion a reusit sa devina un brand vestimentar adorat de catre vedetele hollywoodiene precum Carrie Underwood si Taylor Swift. Cele mai cunoscute colectii sunt: Prom dresses, Gigi Designs by La Femme Fashion, Short dresses, Bridal Dresses, Celebrity dresses. Pentru anul 2016, renumitul atelier vestimentar ne-a pregatit unele dintre cele mai frumoase rochii scurte, model baby doll, rochii care pot fi purtate fie la o petrecere glam, fie la o nunta, daca esti domnisoara de onoare.

La-Femme-Fashion-baby doll 3 La-Femme-Fashion-baby doll 4 La-Femme-Fashion baby doll 1 La-Femme-Fashion baby doll 2 La-Femme-Fashion short dress 1 La-Femme-Fashion short dress

Materialele utilizate la confectionarea rochiilor sunt diafane, vaporoase, destinate zilelor calduroase ale primaverii si verii. Cromatica este una debordanta, nuantele alese fiind proaspete si delicate. O colectie adolescentina, cu piese unice si deosebite!

ROCHII LUNGI DE LA LA FEMME FASHION PENTRU 2016

Casa de moda americana La Femme Fashion ne propune pentru primavara-vara 2016 unele dintre cele mai frumoase rochii de ocazie, destinate domnisoarelor de onoare si naselor. Rochiile sunt lungi, fiind confectionate din material vaporos, din matase si din tulle. Accesorizate cu broderii handmade, rochiile lungi abordeaza o eleganta sofisticata si enigmatica. Cu o experienta de aproape 13 ani in lumea modei, atelierul vestimentar La Femme Fashion a creat colectii unice: Gigi designs by La Femme Fashion, Prom dresses, Short dresses, Celebrity dresses, Bridal Dresses.
La Femme Fashion 1 La Femme Fashion 2 La-Femme-Fashion dress La Femme Fashion 3La-Femme-Fashion dress5 La-Femme-Fashion dress2

Vedetele hollywoodiene, precum Taylor Swift si Carrie Underwood, sunt indragostite de piesele unice ale La Femme Fashion.