TUTORIAL DESPRE MACHIAJUL OCHILOR ALBASTRII

Ochii albastri sunt un adevarat dar al naturii. Aceasta culoare reflecta nuantele minunate ale cerului, valurile marii, finetea albastrelelor.O femeie frumoasa cu ochi albastri intruchipeaza tineretea, delicatetea, inocenta si puritatea. Insa, chiar si acesti ochi albastri frumosi necesita un machiaj bine realizat. Makeup artistii ne asigura ca nu este deloc dificil sa faci un machiaj pentru ochii albastri. Important este sa cunoasteti regulile de baza si secretele, pe care le dezvaluim in acest articol.  Domnisoarele pe care natura le-a inzestrat cu ochi de culoare albastra, sunt foarte norocoase, deoarece lor li se potrivesc foarte multe nuante de farduri. Insa, din toata diversitatea de culori putem distinge ca fiind cele mai potrivite urmatoarele:

– Ochii albastri se potrivesc perfect cu nuantele de argintiu, roz pal, auriu si violet.

– Se privesc bine si nuantele de perla, maro-gri si liliachiu.

– Profunzimea privirii poate fi obtinuta cu ajutorul unor nuante de roz aprins. O astfel de opțiune este perfecta pentru o intalnire romantica.

Pentru a conferi privirii o nota de mister, folositi farduri in nuante de albastru aprins, care vor face ochii albastri sa arate foarte expresivi si profunzi. Eyeliner-ul este arma perfecta in arsenalul frumusetii feminine. Cu ajutorul lui se poate accentua perfect forma ochilor, privirea devine mai expresiva, iar intreaga imagine capata o nota de sexualitate. Retineti ca cu cat mai inschis la culoare este eyeline—ul, cu atat mai intensa va fi culoarea ochilor. Trebuie sa retineti ca intr-un machiaj de zi pentru ochii albastri nu trebuie sa fie prezente hotare clare, de aceea, dupa aplicare, eyeliner-ul se va retusa putin. Acest lucru poate fi realizat fie prin utilizarea unui burete, fie cu ajutorul degetelor. Pentru o iesire de seara, sunt bine venite toate tipurile de codite.

machiaj 2017 machiaj 2017 machiaj paste 2017 machiaj ochi albastri 2017 machiaj ochi albastri 2017 machiaj ochi albastri 2017 machiaj ochi albastri 2017 machiaj ochi albastri 2017

Nu mai putin important este si rimelul. Este foarte important ca acesta sa fie aplicat foarte atent, pe toate genele, fara a crea efectul privirii de papusa. De aceea, fiecare strat de rimel trebuie sa se usuce complet. Stilistii recomanda pudrarea primului strat de rimel si doar dupa aceea aplicare celorlalte straturi.

SI PETRECEREA CONTINUA CU UN MACHIAJ SPECIAL!

Chiar daca sarbatorile au trecut, party continua! Si cum designerii si specialistii make-up s-au gandit la tot ceea ce tine de machiaj, coafura si tinute vestimentare, inca dinainte de luna Decembrie, iata ce propuneri ne fac pentru anul in care tocmai am pasit! Cu toate ca anul 2015 este denumit anul minimalismului si al naturaletei, machiajul special smokey eyes se mentine in topul preferintelor. Folosind culori puternice precum negru, mov sau albastru inchis si culori complementare acestora, machiajul smokey eyes reuseste sa intensifice privirea si sa contureze nemaipomenit forma ochiului.

1353096162_eb33fcc159_o imagine_73 imagine_89 imagine_106 imagine_141 imagine_926 imagine_967 machiaj-buze Machiaj-de-seara-14 268939433_7b362884cf_o

De asemenea, machiajul cat eyes este ocupantul locului secund in clasamentul machiajului special pentru 2015. Ambele variante de machiaj al ochilor se asociaza cu aplicarea pe buze a unui ruj rosu intens. Persoanele care doresc simplitate isi pot trasa linii fine cu eyeliner-ul pe pleoapa superioara si pot aplica un ruj neutru. Sa nu uitam ca mascara se va aplica, intotdeauna, in doua straturi pentru a oferi volum si alungire genelor. Sprancenele se contureaza cu creion dermatograf sau fard in cel mult doua nuante mai inchise, in timp ce buzele vor fi definite cu ajutorul unui creion-contur in nuanta apropiata rujului folosit.