AFLA CE CULORI VOM PURTA PE UNGHII IN 2016

Ce culori alegem primavara aceasta? Specialistii beauty ne recomanda o abordare proaspata si energica a cromaticii, cu nuante pastelate care ne invaluie unghiile si cu tonuri dulci asezate desavarsit pe pleoape. Totul se bazeaza pe regula de a nu pica in derizoriu, asadar, paleta coloristica trebuie sa nu cumva sa paseasca pe taramul extravagantei si a opulentei. Se pot combina doua sau, cel mult, trei nuante, rosu fiind un must-have atemporal, atat pentru manichiura, cat si pentru machiajul sexy al buzelor.

unghii primavara unghii nails art oja 1 oja unghii primavara 2016

Cu toate acestea, multe fashioniste vor apela la machiajul minimalist si simplu si la manichiura in nuante neutre, deoarece “less is more“.

ROCHII LUNGI DE LA LA FEMME FASHION PENTRU 2016

Casa de moda americana La Femme Fashion ne propune pentru primavara-vara 2016 unele dintre cele mai frumoase rochii de ocazie, destinate domnisoarelor de onoare si naselor. Rochiile sunt lungi, fiind confectionate din material vaporos, din matase si din tulle. Accesorizate cu broderii handmade, rochiile lungi abordeaza o eleganta sofisticata si enigmatica. Cu o experienta de aproape 13 ani in lumea modei, atelierul vestimentar La Femme Fashion a creat colectii unice: Gigi designs by La Femme Fashion, Prom dresses, Short dresses, Celebrity dresses, Bridal Dresses.
La Femme Fashion 1 La Femme Fashion 2 La-Femme-Fashion dress La Femme Fashion 3La-Femme-Fashion dress5 La-Femme-Fashion dress2

Vedetele hollywoodiene, precum Taylor Swift si Carrie Underwood, sunt indragostite de piesele unice ale La Femme Fashion.