MODELE DE UNGHII CU GEL PENTRU TOAMNA 2016

Pentru toamna 2016, specialistii nail art ne recomanda modele de unghii cu gel care sa debordeze de energie. Unghiile monocromatice nu mai sunt in voga, ele fiind etaloane ale monotoniei. Unghiile ombre, animal print, watermarble, cu flori si fructe raman pe pozitiile fruntase in acest sezon racoros!

UNGHII CU GEL UNGHII CU GEL UNGHII CU GEL UNGHII CU GEL UNGHII CU GEL UNGHII CU GEL

Voua care modele de unghii cu gel va plac?

VARA 2016 NE ADUCE CULOARE SI GLAMOUR PE UNGHII

Indispensabila ritualurilor de infrumusetare moderne, manichiura vine in forta, in aceasta vara, cu modele spectaculoase. Abordand o cromatica deosebita, manichiura verii 2016 ne surprinde prin dinamism si prospetime. Ramane in voga structura falsa a unghiei, pe care se aplica o gama diversificata de modele. Liniile geometrice se combina cu modelul animal print, cu florile pictate si cu mici aplicatii glossy.

unghii vara unghii vara unghii vara unghii vara unghii vara unghii vara unghii vara

Natura prinde viata pe unghiile noastre in aceasta vara!

LADYBUG NAILS: UN NOU TREND IN 2016

Primavara ne surprinde cu cele mai parfumate si dulci miresme, cu cele mai frumoase culori si cu zumzetul cald al insectelor care se bucura de razele solare. Unul dintre cele mai frecvent utilizate modele de manichiura ale sezonului primavara-vara il reprezinta manichiura cu gargarite pictate pe unghii sau ladybug nails art. Fie ca aplici modelul cu gargarite pe unghia naturala, fie pe structura alcatuita din gel, aceasta manichiura caracterizeaza femeia care crede in adolescenta, in jocul primaverii si al libertatii.

LADYBUG NAILS LADYBUG NAILS LADYBUG NAILS LADYBUG NAILS ladybug nails

Galeria foto de mai sus iti prezinta unele dintre cele mai frumoase modele de manichiura cu gargarite. Tie care model iti face cu ochiul?

MANICHIURA CU TRIFOI ADUCE NOROC

Simbol al norocului si al Sfantului Patrick, protectorul Irlandei, trifoiul cu patru foi a fost adoptat drept unul dintre cele mai simple modele de manichiura. Verdele crud se impleteste cu albul pur pentru a crea un model de manichiura proaspata si naturala.

UNGHII CU TRIFOI UNGHII CU TRIFOI UNGHII CU TRIFOI UNGHII CU TRIFOI Va plac aceste modele de manichiura cu trifoi?

TURNUL EIFFEL ESTE PICTAT PE UNGHIILE NOASTRE

Simbol al dragostei si al romantismului, Turnul Eiffel, reper semnificativ al capitalei franceze, a devenit, in ultima perioada, un must-have al manichiurii moderne. Unghiile cu modelul Turnului Eiffel erau reprezentative in ziua Sfantului Valentin. Expertii nail art ne recomanda sa aplicam pe unghii acest model deosebit si in perioada de primvara-vara 2016. Alaturi de acest trend al manichiurii, avem la dispozitie o gama variata de modele: unghii leopard print, unghii cu flori, unghii cu fructe pictate, unghii french inversat, unghii watermarble, unghii metalice, unghii glitter, unghii cu influente art deco si cu motive tribale.

UNGHII CU TURNUL EIFFEL UNGHII CU TURNUL EIFFEL UNGHII CU TURNUL EIFFEL UNGHII CU TURNUL EIFFEL UNGHII CU TURNUL EIFFEL

Unghiile cu Turnul Eiffel au un aer vintage, care radiaza delicatete si eleganta. Asadar, acest model de unghii poate fi asociat outfit-ului office.