MODELE NOI DE PEDICHIURA PENTRU VARA 2017

Pentru vara 2017, specialistii beauty ne recomanda modele de pedichiura indraznete, usor extravagante, care atrag atentia prin vibratia culorilor si a formelor. Se poarta modelele de pedichiura accesorizate cu detalii glam, modele geometrice si cele polka dots. Modelul de pedichiura Burberry este in voga si in aceasta vara. De asemenea, modelele cu fructe, flori si laitmotive acvatice reprezinta un must have estival.

pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura

Pedichiura french isi mentine locul fruntas in clasamentul celor mai cautate modele de unghii ale anului 2017.

10 MODELE DE PEDICHIURA PENTRU 2015

Daca multe dintre articolele precedente si-au rezervat ca subiecte manichiura si trend-urile acestei arte, iata ca, in acest articol, tema este pedichiura. Chiar daca este iarna si purtam incaltaminte care ne acopera unghiile, o pedichiura pusa la punct nu trebuie sa lipsesca, caci sa nu uitam ca frumusetea o vedem noi mai intai si apoi ceilalti. Tendintele pedichiurii in anul 2015 se anunta a fi spectaculoase. Specialistii propun o multitudine de culori si o gama diversificata de modele. Ti-am pregatit zece modele de pedichiura, care vor fi preferate in acest an!

pedichiura_cu_gel_3 652x450_119778-cum-sa-iti-faci-manichiura-si-pedichiura-perfect-singura 20227 13726228176170 img224 modele-pedichiura-poze PARADISE_TOES_inalCMYK pedi pedichiura pedichiura_cu_gel_1

Multi dintre designeri vin cu propunerea ca ojele folosite la obtinerea unei pedichiuri desavarsite sa fie in nuante primavaratice, pastelate, vibrante. Sunt si amatori ai fashion-ului care merg pe principiul monocromiei si al clasicului, abordand ojele inchise la culoare sau binecunoscuta oja rosie. Modelele de pedichiura difera de la cele mai simple, french, la unele complexe, cu motive florale, cu aplicatii glamour. De asemenea, orice model de pedichiura se asorteaza cu manichiura. Asadar, putem opta, in acest an, la pedichiura half moon, la cea ombre sau la cea water marble. Nu ne ramane decat sa ne alegem tipul de pedichiura care ne caracterizeaza!