CEREMONIAL SI GLAMOUR IN COLECTIA DE ROCHII MANU GARCIA 2017

Lumea ceremonialului capata o stralucire aparte datorita noilor colectii de rochii ale designerului spaniol Manu Garcia. Imbinand eleganta cu splendoarea nuantelor, Manu Garcia transpune in piesele vestimentare o unicitate sofisticata. Colectiile de rochii de ocazie reprezinta un reper desavarsit in tendintele 2018.

Rochiile de cocktail Manu Garcia sunt unele dintre preferatele mele, structura conica fiind un motiv in plus de subiectivitate. Glamour-ul este accentuat de accesoriile care orneaza rochiile de cocktail. Franjurii si puful supradimensionat ne aminteste intr-o oarecare masura de anii interbelici, atunci cand moda se rupea incet de rigorile conservatorismului liniar.

manu garcia dress manu garcia dress manu garcia dress manu garcia dress manu garcia dress manu garcia dress manu garcia dress

Suprapunand nuante vibrante, designerul Manu Garcia aduce in prim plan o colectie de rochii de coktail inedita, stilizata cu detalii chic, ravisante.

FAST SI ISTORIE IN NOUA COLECTIE KRIKOR JABOTIAN PENTRU 2015

Prima impresie pe care am avut-o cand am vazut splendidele creatii vestimentare ale noii colectii semnata de catre designerul libanez Krikor Jabotian a fost sa imi imaginez cum personaje din lumea antica greceasca, cu zei si razboaie troiene, defileaza sub ochii mei. O frumusete aparte invadeaza lumea fashion-ului, fapt indubitabil de precis. Se remarca o reintoarcere catre misterioasele vremuri stravechi, in care piesele vestimentare, desi pareau de o simplitate acerba, erau extravagante si luxuriante. Privind noua colectie vestimentara Krikor Jabotian pentru 2015 nu ai cum sa nu faci comparatie cu zeitele preaiubite ale atenienilor. Afrodita, Hera sau Atena sunt surse de inspiratie pentru creatorul de moda din inima Libanului. De asemenea, nu ai cum sa nu remarci o opulenta sofisticata a tesaturilor folosite. Valuri de satin, drapaje din dantela, cascade de tulle, cristale si tafta se contopesc pentru a realiza o feerie superba de imaginatie si fast. Modelele rochiilor lungi sunt construite dupa structuri florale grandioase, lasand impresia ca ies din spumele marii lui Poseidon. Paleta cromatica este una cu tenta orientala, care ne poarta cu gandul la stralucirea nisipului arid din deserturile lumii din Vest. Culoarea misterioasa de rosu, nuanta a senzualitatii musulmane, este acompaniata de luxul auriului glossy si de inocenta pura a nonculorii alb.

Rochiile sheath si cele short front-long back sunt piesele de rezistenta ale noii colectii vestimentare Krikor Jabotian pentru 2015. O feminitate supla este pusa in evidenta de eleganta modelelor si a croielilor.