UNGHII CU GEL PENTRU PRIMAVARA-VARA 2016

Unghiile cu gel sunt un must-have care detine suprematia in manichiura de cativa ani buni. Pana acum cateva sezoane, structura falsa construita din gel fie acoperea imperfectiunile unghiilor, fie, acolo unde era cazul, alungea unghia. In prezent, unghiile cu structura falsa sunt un suport perfect pentru aplicarea modelelor si a picturilor. Specialistii nails art ne pun la dispozitie o gama extrem de diversificata de modele de manichiura pentru unghiile cu gel. Se porneste de la manichiura monocromatica, clasica, si se ajunge la unghiile animal print, watermarble, french inversat, manichiura cu flori sau fructe pictate, unghii cu puncte si dungi, unghii cu aplicatii glossy. Alegerea manichiurii tine doar de personalitatea si preferintele noastre.

unghii Paste 2016 unghii Paste 2016 unghii Paste 2016 unghii Paste 2016 unghii Paste 2016 unghii Paste 2016 unghii Paste 2016 unghii Paste 2016

Paleta cromatica a manichiurii destinata sezonului primavara-vara 2016 este debordanta. Unghiile pot fi invaluite atat in culori calde, primavaratice, cat si in nuante forte de albastru, verde, mov.

FLORI PE UNGHII PENTRU O PRIMAVARA CU STIL

Floricele pe campii si pe unghii…ca doar este primavara! Cele mai frumoase modele de manichiura dedicate primaverii 2016 poarta inspiratia energica a florilor. Culoare pastelata, delicatete, savoare si mireasma se reunesc intr-o armonioasa hora pentru a da viata unei manichiuri desavarsite.

nails 2016 nails 2016 nails 2016 nails 2016 nails 2016 nails 2016

Glitterul, dungile, punctele si micile stilizatii glossy incununeaza modelele de manichiura ale primaverii 2016.

NOI MODELE DE UNGHII PENTRU PRIMAVARA 2016

Perceputa ca parte integranta a frumusetii feminine, manichiura se lauda, pentru sezonul primavara-vara 2016, cu modele inedite, ce poarta cu sine o estetica desavarsita. Avem de-a face cu puncte, cu o pleiada de motive florale, cu dungi, cu mult glitter, dar, de mentionat este faptul ca elementul definitoriu este delicatetea si eleganta cromatica. Primavara 2016 aduce cu ea multa prospetime, culorile pastelate fiind in voga. De asemenea, expertii beauty ne recomanda modelele de unghii Burberry, cu binecunoscutele linii in nuante de burgundy si bej.

unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016

Nu putem omite modelele de french simplu si inversat, water marble, animal print sau manichiura cu tematica.

MODELE DE UNGHII CU GEL PENTRU PRIMAVARA 2016

Manichiura reprezinta unul dintre domeniile beauty care a capatat o amploare deosebita in ultimii ani. Creativitatea specialistilor nails art este una debordanta. De la un sezon la altul, apar modele inedite de unghii, stilizate cu fel de fel de aplicatii sau desene. Pentru primavara 2016, ni se propun unghiile cu gel, pe a caror structura putem aplica modele de manichiura monocromatica, french, water marbleanimal print, dungi, puncte si glitter. Abundenta modelelor de unghii este ravasitoare.

nails art nails art 1 nails art 2 nails art 3 nails art nails art nails art nails art nails art

Tonurile cromatice alese sunt superbe, primavara 2016 purtand amprenta elegantei, dar si a copilariei, a efervescentei si a dinamismului.

MODELE DE UNGHII PENTRU PRIMAVARA 2016

Eleganta unei femei nu se reflecta numai in vestimentatia aleasa, ci eleganta inseamna personalitate, senzualitate, forta si o imbinare cromatica unica. Estetica feminina apartine creativitatii, imaginatiei, puterii fanteziste. Manichiura demonstreaza acest lucru. Pentru primavara 2016, specialistii beauty ne recomanda cele mai frumoase modele de manichiura. Avem la dispozitie: puncte, dungi, imprimeuri florale, french inversat, simplitate, minimalism, naturalete, dar si culoare. Cu alte cuvinte: primavara isi pune amprenta pe unghiile noastre. Marile brand-uri de cosmetice profesionale abordeaza monocromia, cucernica nuanta marsala, precum si tonurile adiacente ale superbului mov. De asemenea, glitterul nu lipseste din alaiul stilizatiilor prezente pe unghiile noastre, el oferind sarm si rafinament, caci se utilizeaza doar ca sa accentueze un anumit model de manichiura.

nails 6eec2af8152989cd20291d163993745c nails 1 nails 2 nails 3 nails art nails art design nails art 3 nails colour nails art beauty

OPI, ZOYA, DIOR, ORLY, ESSIE, SHELLAC ne ofera unele dintre cele mai frumoase nuante de oja, pe care nu trebuie sa le ratam in aceasta primavara!