CHRISTMAS CRAFT: DECORATIUNI HANDMADE PENTRU UN CADOU UNIC DE CRACIUN

Christmas craft! Oare ce o mai insemna si asta?! 🤔

Christmas craft inseamna decoratiuni handmade pentru Craciun. Realizate din conuri uscate de brad, din bucati de lemn sculptate sub forma de oameni de zapada, din cetine aromate, crafturile sunt simboluri ale venirii sarbatorilor de Craciun. Daca vrei sa oferi un cadou de neuitat unei persoane care iubeste simplitatea, atunci crafturile sunt ideale. Ma amuza si, in acelasi timp, imi trezesc amintiri nepretuite din vremea copilariei borcanele decorate in nuantele Craciunului si umplute cu bombonele de ciocolata. De asemenea, imi plac la nebunie globurile confectionate din lemn si ornate cu urari aduse de Mos Craciun. 

Christmas Craft Christmas Craft Christmas Craft Christmas Craft Christmas Craft Christmas Craft

Christmas craft- simbol al parfumului dulce al timpurilor vechi cu Mos Craciun! 🤗🎅

POVESTEA SFANTA A BRADULUI DE CRACIUN

Cel care nu are Craciunul in inima, nu il va gasi niciodata sub ramurile unui brad.“, afirma Roy L. Smith. Un aforism veridic, tinand cont de faptul ca magia Craciunului consta in bunatate, zambete oferite si caldura sufleteasca. Pentru mine, ca si pentru majoritatea oamenilor, Craciunul reprezinta copilarie, sacralitate si atemporalitate. Miros de portocale, de cetina de brad, zgomot de beteala si stralucire de globuri fermecatoare- un basm pe care il retraim cu mare drag in fiecare an: Craciunul!

nasterea Domnului Iisus

Stiati ca sarbatoarea sfanta a Craciunului poarta cu sine o frumoasa legenda? Se spune ca, intr-o noapte geroasa, doi copilasi stateau langa focul din camin. Deodata, ei au auzit o bataie firava in usa si au alergat sa deschida. In intuneric si frig, se gasea un copil amarat, imbracat in hainute subtiri si cu piciorusele goale. Tremura de frig si le-a cerut celor doi copii sa il lase inauntru pentru a se incalzi. A fost primit la caldura, cei doi copilasi impartind cu el cina saracacioasa si culcandu-l pe micutul sarman in patul lor. In toiul noptii, ei au fost treziti de sunetele unei muzici superbe, ancestrale, si, privind pe fereastra, vedeau cum o ceata de copii se apropia de casa lor, imbracati in straie stralucitoare si cantand din harpe aurire. Deodata, copilul sarac si fara hainute s-a infatisat in fata lor. Purta haine invaluite intr-o lumina argintie. Cu o voce blajina, le-a spus: “Mi-a fost frig si m-ati adus inauntru. Mi-a fost foame si m-ati hranit. Am fost obosit si mi-ati dat patul vostru. Eu sunt copilul Iisus, colindand lumea pentru a darui pace si fericire tuturor copiilor buni.

Apoi, a rupt o ramura dintr-un brad, ce se afla afara, si a plantat-o in pamant si a disparut ca prin minune. Acea ramurica a crescut peste noapte si s-a transformat intr-un copac somptuos si an de an a rodit fructe din aur pentru copii cu suflet bun.

In noaptea sfanta de Craciun, daruiti iubire asa cum Iisus a daruit celor doi copii samariteni! Daruiti zambete! Lasati-va usile sufletului deschise pentru faptele bune! Lasati sa patrunda in inima voastra fericirea copilariei, caci nu vom uita nicicand acel magnific “Ho! Ho! Ho!” al lui Mos Craciun!