MODELE DE PEDICHIURA PENTRU VARA 2016

Pe langa manichiura, pedichiura reprezinta o modalitate de infrumusetare, abordata in special in sezonul cald, atunci cand ne incaltam cu sandale si ni se vad unghiile. Cine spune ca pedichiura nu poate fi ridicata si ea la rangul de arta, asa cum s-a intamplat cu manichiura? Specialistii nails art ne propun pentru aceasta vara modele de pedichiura in culori vii. Pentru iubitoarele de natura, expertii recomanda modele de pedichiura cu flori si gargarite, in timp ce, modelele cu motive acvatice sunt dedicate amatoarelor de vacante pe plaja.

pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura

De asemenea, pedichiura french si-a castigat un loc deosebit de important in clasamentul celor mai utilizate modele de colorare a unghiilor. Inca se poarta aplicatiile glossy , dar trebuie sa tinem cont de minimalism si de naturalete. Modelul animal print reuseste sa acapareze si pentru aceasta vara domeniul pedichiurii.

MODELE DE PEDICHIURA PENTRU INCITANTA VARA A LUI 2015

Ingrijirea unghiilor este una dintre ramurile importante ale esteticii moderne. Multe dintre noi omit o infrumusetare permanenta a unghiilor de la picioare, bazandu-se, uneori, pe principiul: daca unghiile stau bine acoperite de pantofi, de ce sa am grija sa arate bine? Greseala! Unghiile necesita ingrijire continua. Pedichiura reprezinta modalitatea de a da culoare si forma unghiilor de la picioare. Am ales, special pentru voi, cele mai frumoase modele de pedichiura, gata pentru a fi purtate in aceasta vara. Nuante electrice, structura falsa a unghiei, aplicatii glossy, motive florale sunt doar cateva elemente distinctive ale trend-ului in pedichiura anului 2015. Pe de alta parte, nu putem trece cu vederea animal print, dungile, punctele si manichiura french, laitmotive ale verii 2015.

Ce spuneti despre cele opt modele de pedichiura prezentate in imaginile de mai sus? Voi pe care ati alege-o?

10 MODELE DE PEDICHIURA PENTRU 2015

Daca multe dintre articolele precedente si-au rezervat ca subiecte manichiura si trend-urile acestei arte, iata ca, in acest articol, tema este pedichiura. Chiar daca este iarna si purtam incaltaminte care ne acopera unghiile, o pedichiura pusa la punct nu trebuie sa lipsesca, caci sa nu uitam ca frumusetea o vedem noi mai intai si apoi ceilalti. Tendintele pedichiurii in anul 2015 se anunta a fi spectaculoase. Specialistii propun o multitudine de culori si o gama diversificata de modele. Ti-am pregatit zece modele de pedichiura, care vor fi preferate in acest an!

pedichiura_cu_gel_3 652x450_119778-cum-sa-iti-faci-manichiura-si-pedichiura-perfect-singura 20227 13726228176170 img224 modele-pedichiura-poze PARADISE_TOES_inalCMYK pedi pedichiura pedichiura_cu_gel_1

Multi dintre designeri vin cu propunerea ca ojele folosite la obtinerea unei pedichiuri desavarsite sa fie in nuante primavaratice, pastelate, vibrante. Sunt si amatori ai fashion-ului care merg pe principiul monocromiei si al clasicului, abordand ojele inchise la culoare sau binecunoscuta oja rosie. Modelele de pedichiura difera de la cele mai simple, french, la unele complexe, cu motive florale, cu aplicatii glamour. De asemenea, orice model de pedichiura se asorteaza cu manichiura. Asadar, putem opta, in acest an, la pedichiura half moon, la cea ombre sau la cea water marble. Nu ne ramane decat sa ne alegem tipul de pedichiura care ne caracterizeaza!