IMPOSIBILUL POATE FI DEPASIT!

Daca noi, oamenii, dorim, de cand ne nastem, sa fim diferiti ( sa fim albi, daca avem pielea inchisa la culoare, sa fim blonzi, daca suntem bruneti, sa fim inalti, daca suntem scunzi ), sa fim altfel, iata ca si animalele au aceleasi dorinte! O pisica se poate crede peste sau sirena! :)) Lectia pe care o invatam? Putem fi ceea ce ne dorim, caci frumusetea se defineste prin depasirea limitelor si acceptarea imposibilului ca posibil!

7948710-R3L8T8D-650-funny-cats-if-it-fits-i-sits-20

FURRY CAT: GEANTA PENTRU IUBITORII DE PISICI

Cat de departe merge dragostea unora pentru animale? Departe! Garantat! De ce? Priviti geanta creata de catre New Look si va veti convinge singuri! Furry Cat este una dintre inovatiile modei actuale si o punere in practica a unei imaginatii debordante. Creata special pentru tinerele care doresc sa iasa din anonimat cu orice pret si pentru marii iubitori de pisici, geanta pufoasa si haioasa starneste umorul si buna dispozitie. Nu ezita sa o porti, inca de dimineata, pentru a-ti incepe ziua bine!

Furry-Cat-Clutch-Bag-1

Asortati aceasta hilara geanta de mana unei tinute casual sau sport si veti obtine un look adolescentin si extrem de indraznet! Sa fii trendy este la moda! Sa fii altfel este o arta! :)