IMPOSIBILUL POATE FI DEPASIT!

Daca noi, oamenii, dorim, de cand ne nastem, sa fim diferiti ( sa fim albi, daca avem pielea inchisa la culoare, sa fim blonzi, daca suntem bruneti, sa fim inalti, daca suntem scunzi ), sa fim altfel, iata ca si animalele au aceleasi dorinte! O pisica se poate crede peste sau sirena! :)) Lectia pe care o invatam? Putem fi ceea ce ne dorim, caci frumusetea se defineste prin depasirea limitelor si acceptarea imposibilului ca posibil!

7948710-R3L8T8D-650-funny-cats-if-it-fits-i-sits-20

SEBASTIAN ERRAZURIZ SI MODA… ALTFEL

Originar din Chile si nascut in 1977, Sebastian Errazuriz este unul dintre tinerii designerii care s-au remarcat datorita umorului introdus in creatiile sale.  “12 shoes for 12 lovers“! Numele colectiei de pantofi cu toc inalt a designerului new-yorkez Sebastian Errazuriz spune totul!

Highheel-shoes-by-Sebastian-ErrazurizHighheel-shoes-by-Sebastian-Errazuriz-4 Highheel-shoes-by-Sebastian-Errazuriz-1 Highheel-shoes-by-Sebastian-Errazuriz-2 Highheel-shoes-by-Sebastian-Errazuriz-3

Ales Designerul Chilian al Anului 2014, Sebastian Errazuriz aduce inovatia si neconventionalul in tendintele modei actuale. Ce ziceti de rochia creata din manusi chirurgicale?sebastian-erraruriz-glove-dressSebastian Errazuriz le aminteste oamenilor ca viata are un sfarsit si ca trebuie sa priveasca in urma lor sa isi puna intrebari legate de rutina zilnica. Dihotomia viata-moarte este una dintre obsesiile sale si acest lucru se vede in sculpturile sale, in obiectele de design interior, in piesele vestimentare create. Capodoperele sale exhibitioniste au fost incluse in galerii din Barcelona, Paris, Tokyo si New York. Inca o data… inovatia bizara magnetizeaza moda!