O LUME DE POVESTE IN NOUA COLECTIE ABED MAHFOUZ PENTRU 2015-2016

Cunoscut in lumea modei ca fiind unul dintre cei mai inventivi designeri, Abed Mahfouz fascineaza fashion-ul modern datorita noii sale colectii vestimentare pentru sezonul toamna-iarna 2015-2016. Incandescenta coloristica si extravaganta diafana a modelelor rochiilor lungi ne poarta cu gandul la frumoasele povesti cu printese si zane. Materialele luxuriante emana prospetime si delicatete, in timp ce, nuantele de corai, galben pal, mov si auriu ne imbie cu o eleganta aparte.

Noua colectie Abed Mahfouz pentru toamna-iarna 2015-2016 ofera senzualitate, transparenta si o suplete nemarginita.

ABED MAHFOUZ SI FEERIA CROMATICA A ROCHIILOR SALE

Moda ultimilor ani pune un accent destul de puternic pe o categorie fascinanta de piese vestimentare si anume: rochiile lungi de ocazie. Cu origini stravechi, inca de pe timpul frumoaselor zeite ateniene, rochia lunga reprezinta simbolul inegalabil al elegantei si al feminitatii atemporale. Nu numai atestarile istorice ne vorbesc despre o anumita istorie a rochiei lungi, ci si documente religioase, rochia lunga fiind expresia decentei si a puritatii. De-a lungul timpului, aceasta creatie vestimentara a capatat o amploare structurala fermecatoare. Designerii i-au atribuit o gama diversificata de modele, unele simple, minimaliste, altele sofisticate si opulente. Aduceti-va aminte de femeile Romei Antice care purtau rochiile lungi, simple si lejere, confectionate din in. Treptat, rochiile au evoluat, crescand in volum. Rochiile de le Curtea Regala Britanica sau cea Franceza afirma acest lucru. In prezent, rochia lunga a devenit o panza pe care pictorii modei isi pun amprenta incontestabila.

Extravaganta, fantezie si lux alcatuiesc insiruirea de atribute ale rochiei lungi de ocazie. Daca pana nu demult, rochia lunga neagra avea o versatilitate spectaculoasa, iata ca, in acest moment, ni se propun nuante care de care mai apetisante si mai atragatoare. Una dintre cele mai frumoase colectii de rochii lungi este colectia semnata de catre designerul libanez Abed Mahfouz. Rochiile sale lungi sunt adevarate expresii ale rafinamentului si ale transparentei senzuale. Tulle, tafta, matase si satin se combina intr-o maniera perfecta cu dantela luxurianta.

O senzualitate deosebita invaluie cu discretie aceste minunate rochii lungi ale creatorului de moda Abed Mahfouz. Decolteul rochiilor este provocator, lasand la iveala feminitatea debordanta a purtatoarelor, in timp ce, paleta cromatica aleasa este una estivala, dinamica. O colectie vestimentara creata special pentru femeile care indraznesc sa straluceasca in vazul tuturor!