TARIK EDIZ SI FANTASMAGORIA VESTIMENTARA

Designul vestimentar a capatat, in ultimii ani, caracteristicile unei arte remarcabile. Forta creativa este una debordanta, modelele pieselor vestimentare denotand o eleganta ce apartine modernului fantezist. Tarik Ediz este un nume sonor in lumea fashion, creatiile sale fiind adevarate capodopere vestimentare. Cea mai recenta colectie de rochii de ocazie semnata de catre designerul turc ne ofera o imagine deosebit de feminina, cu structuri arhitecturale sofisticate, accesorizate cu aplicatii glamour, cu o senzualitate nemarginita si cu un lux gratios al materialelor. Rochiile lungi de ocazie sunt destinate femeii moderne, care indrazneste sa isi etaleze formele frumoase ale corpului. tarik ediz dress 1 tarik ediz dress 2 tarik ediz dress 5 tarik ediz dress 6 tarik ediz dress 7 tarik ediz dress 8 tarik ediz dress 9 tarik ediz dress 10 tarik ediz dress 11

Franjuri din margele, imprimeuri dantelate, broderii handmade si aplicatii floarle supradimensionate alcatuiesc pleiada de caracteristici ale celei mai noi colectii vestimentare Tarik Ediz pentru sezonul primavara-vara 2016.

ROCHII GALACTICE DE LA TARIK EDIZ PENTRU 2016

Tarik Ediz isi incepe cariera de designer vestimentar intr-un butic din Turcia, in anul 1987. Marea schimbare a creatiilor lui a avut loc in 1996, cand a creat  o rochie de bal pentru fiica sa, Damla. Asadar, de la un inceput extrem de modest, Tarik Ediz este, in prezent, unul dintre cei mai renumiti designeri, rochiile sale de ocazie fiind purtate la cele mai sofisticate evenimente, de catre personalitati marcante ale lumii mondene. Cea mai noua linie vestimentara include atat elemente clasice, cu care ne-am obisnuit deja, cat si cele mai hot trend-uri ale momentului. In noua colectie vom gasi rochii lungi de seara, rochii de bal, eclatante si gratioase. Materialul omniprezent din care sunt confectionate rochiile lui Tarik Ediz este matasea, stilizata cu detalii brodate intr-o maniera exclusivista. Modelele rochiilor sunt elegante, structura mermaid dominand cu precadere.

FB_IMG_1455359906366 FB_IMG_1455359891769 FB_IMG_1455359865987 FB_IMG_1455359859128 FB_IMG_1455359835827 FB_IMG_1455359775810 FB_IMG_1455359765224 FB_IMG_1455359759920

Tonurile cromatice sunt energice, pline de viata, special alese pentru siluetele feminine delicate.

CELE MAI FRUMOASE ROCHII DE SEARA PENTRU 2016: TARIK EDIZ

Designerul Instanbulului, Tarik Ediz, ne-a obisnuit deja cu colectiile sale de rochii de ocazie. Anul 2016 se anunta a fi anul apogeului creatiilor sale. Noua colectie haute couture face furori pe intreg mapamondul. Rochiile lungi de seara fascineaza orice fashionista desavarsita! Create din materiale de lux, voal, tafta, dantela, matase, decorate sublim cu aplicatii glamour extrem de bine pozitionate, rochiile de seara au o bogatie cromatica nemaiintalnita, eleganta expusa depasind orice granita a imaginatiei.

image image image image image image image

Modelele autentice ale rochiilor de seara pun in evidenta formele frumoase ale corpului, in timp ce, decolteul splendid definit denota o feminitate extravaganta. Daca vrei sa participi la un eveniment select si doresti sa acaparezi toate privirile, atunci nu ezita sa porti una dintre rochiile lungi semnate de catre Tarik Ediz!

TARIK EDIZ: DESIGNERUL ANULUI 2016

In 1987, Tarik Ediz isi incepe cariera de designer vestimentar intr-un butic din Turcia. Schimbarea majora a creatiilor lui a avut loc in 1996, cand a construit o rochie de bal pentru fiica sa, Damla. Asadar, de la un inceput extrem de modest, Tarik Ediz este, in prezent, unul dintre cei mai renumiti designeri, rochiile sale de ocazie fiind purtate la cele mai sofisticate evenimente, de catre personalitati marcante ale lumii mondene. Cea mai noua linie vestimentara include atat elemente clasice, cu care ne-am obisnuit deja, cat si cele mai hot trend-uri ale momentului. In noua colectie vom gasi rochii lungi de seara, rochii de bal, eclatante si gratioase. Materialul omniprezent din care sunt confectionate rochiile lui Tarik Ediz este matasea, stilizata cu detalii brodate intr-o maniera exclusivista. Modelele rochiilor sunt elegante, structura mermaid dominand cu precadere.

tarik ediz 12 tarik ediz 13 tarik ediz 14 tarik ediz 15 tarik ediz 9 tarik ediz 10 tarik ediz 11

Tonurile cromatice sunt energice, pline de viata, special alese pentru siluetele feminine delicate.

TARIK EDIZ SI ROCHIILE DE MIREASA ALTFEL

Denumit designerul Istanbului, Tarik Ediz, ofera viitoarelor mirese cele mai frumoase rochii. Confectionate din materiale luxuriante si croite dupa modele spectaculoase, care reliefeaza o feminitate deosebita, minunatele rochii de mireasa apartin unei colectii inedite si pline de mister. Tarik Ediz reuseste sa imbine clasicul cu un modern seducator. Tulle, dantela, satin si broderii sofisticate fuzioneaza pentru a da viata unei colectii incendiare si eclatante, destinata primaverii 2015.

sn-22 sn-1 sn-3 sn-4 sn-8 sn-13 sn-18

Rochiile princess si cele cu trena sunt cele mai in voga piese vestimentare ale nuntii 2015. Viitoarea mireasa are posibilitatea sa opteze fie pentru rochia alba de mireasa, simbol al puritatii si al elegantei suave, fie pentru rochiile in nuante calde, de crem sau nude.