GUCCI RESORT 2018: COCKTAIL DE STILURI ATEMPORALE

Nu putem vorbi despre un stil singular in ceea ce priveste noua colectie vestimentara creata de casa de moda Gucci pentru 2018. Fiecare piesa este realizata dintr-un minunat cocktail de stiluri. Senzational este modul in care designerii au reusit sa transpuna fantezia in structura atemporala a rochiilor cu maneci bufate sau accesorizate cu motive florale supradimensionate. Nu stiu in ce masura noile piese vestimentare pot fi purtate, dar cu siguranta fac deliciul fashionistelor moderne. 

Noua colectie vestimentara Gucci Resort 2018 importa un trend aparte, care contopeste noul cu vechiul, coloristica vioaie cu sobrietatea nonculoriloi alb si negru.

GUCCI 2016: NOUA COLECTIE A DESIGNERULUI ALESSANDRO MICHELE

La inceputul lunii septembrie, directorul de creatie Alessandro Michele si-a prezentat colectia Gucci 2016, pe strazile aglomerate ale New York-ului. Lia Pavlova, Tessa Bruinsma, Tobias Lundh si Sven De Vries sunt modelele care au imbracat cele mai noi piese vestimentare ale casei de moda Gucci. Stofa florala este detaliul unic care ofera eleganta si stil creatiilor lui Alessandro Michele, care declara pentru Huffington Post: “Am decis sa ma intorc in strada, ca si in colectia Cruise pe care am aratat-o in New York. Cred ca exista o intrepatrundere fluida si organica intre podium si strada. Moda, mai ales pret-à-porter, este ceva real, creata pentru fiecare zi si pentru toata lumea care doreste sa isi exprime propria creativitate si individualitate“. Rochiile midi si cele lungi au facut subiectul noii colectii, acestea fiind accesorizate cu imprimeuri florale specatculoase, cu modele indraznete si cu culori de primavara, pline de energie si vitalitate.

Aceasta este prima campanie vestimentara a lui Michele, dupa ce a fost numit director de creatie al casei de moda Gucci in luna ianuarie a acestui an.