ROCHII DE BAL PENTRU PRINTESA DIN TINE

Povestea vaporoasa a luxului a pogorat cu cea mai mare gratie in lumea fashion-ului, creand aceste minunate piese vestimentare. Rochiile de bal pe care le-am ales special pentru voi au la baza inspiratia povestilor cu zane si feti-frumosi. Structura lor arhitecturala este unica, deosebita. Insertiile florale, cu accente supradimensionate, ofera eleganta, ludic si frumusete.

rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie

Va plac aceste rochii de bal? Pe care ati purta-o?

ROCHIA DE SEARA, UN MUST-HAVE FASHION

Rochia de seara reprezinta unul dintre cele mai elegante accesorii fashion. Cu provenienta antica si cu o semnificatie sacra, rochia lunga este, in prezent, piesa vestimentara cea mai uzuala in cazul evenimentelor selecte. Confectionata din dantela, voal, jerse sau satin, rochia lunga de seara ofera sclipire si rafinament.

rochie de seara rochie de seara rochie de seara rochie de seara rochie de seara rochie de seara rochie de seara rochie de seara rochie de seara rochie de seara

Care model de rochie de ocazie va place?

ROCHIILE DE REVELION, LUX SI EXTRAVAGANTA

Extravaganta si fantezia isi dau intalnire pentru a crea aceste superbe rochii lungi. Coborate parca din lumea ancestrala a basmului cu zane, rochiile de ocazie sunt construite dupa modele arhitecturale voluminoase. Materialele sunt de o eleganta nemaipomenita, in timp ce glamour-ul ofera un farmec sofisticat. Rochiile lungi de seara, simboluri ale feminitatii infinite, ne delecteaza cu broderii fine si cu o senzualitate nemarginita.

rochii Revelion rochii Revelion rochii Revelion rochii Revelion rochii Revelion

Fiind unele dintre cele mai frumoase si spectaculoase modele de rochii de ocazie ale momentului, aceste minunatii pot fi imbracate in noaptea dintre ani.

ROCHII DE NASA DE LA TARIK EDIZ PENTRU 2016

Nicicand, design-ul vestimentar nu a avut caracteristici atat de sofisticate si de seducatoare ca acum. Cea mai recenta colectie de rochii de ocazie Tarik Ediz pentru sezonul primavara-vara 2016 isi pune serios amprenta asupra fashion-ului modern. Imprimeurile florale, broderiile handmade, imprimeuri satinate, structura diafana a modelelor, materialele luxuriante si o senzualitate fara seaman alcatuiesc o linie vestimentara deosebita, multe dintre creatiile lui Tarik Ediz fiind destinate celor care vor fi nase in 2016. Rochiile lungi ofera o cromatica aparte, eleganta si spectaculoasa.

tarik ediz new 2016 tarik ediz new 2016 tarik ediz new 2016 tarik ediz new 2016 tarik ediz new 2016 tarik ediz new 2016 tarik ediz new 2016 tarik ediz new 2016 tarik ediz new 2016

Rochia albastra, accesorizata cu trena, reprezinta laitmotivul colectiei Tarik Ediz primavara-vara 2016.

ROCHII DE OCAZIE DE LA JOHN PAUL ATAKER PENTRU 2016

In 1977, lua fiinta un butic vestimentar in Istanbul. Astazi, avea sa devina un nume cu rezonanta unica in fashionul modern. Este vorba despre casa de moda John Paul Ataker. In 2012, directorul de creatie Numan Ataker avea sa ridice numele de John Paul Ataker la rangul de atelier vestimentar al glamour-ului absolut datorita unei colectii de rochii de ocazie deosebite. In prezent, cea mai noua colectie de rochii de ocazie John Paul Ataker, destinata sezonului primavara-vara 2016, se bucura de un succes fenomenal. Piesele vestimentare sunt sofisticate si invaluite cu delicatete de un stil glossy nemaipomenit. Rochiile lungi de ocazie abordeaza arhitectura straveche, modelele fiind influentate de imbracamintea romana din timpurile apuse.

john paul ataker 2016 john paul ataker 2016 john paul ataker 2016 john paul ataker 2016 john paul ataker 2016 john paul ataker 2016 john paul ataker 2016 john paul ataker 2016 john paul ataker 2016

Stilizatiile florale completeaza imaginea fashion-ului modern, in timp ce, materialele exclusiviste ofera eleganta si candoare femeii anului 2016.