NOUA COLECTIE DE ROCHII DE SEARA RANI ZAKHEM 2014- 2015

Fantezie si seductie in noua colectie de rochii de seara semnata de catre designerul Rani Zakhem pentru sezonul primavara- vara 2015! Am ales cateva modele de rochii de care, cu siguranta, va veti indragosti! Multitudinea de modele veritabile fascineaza orice fashionista desavarsita… rochii de seara clasice, mermaid, baby doll, column, cu decolteu asimetric sau straight across, cu broderii manuale pretioase, lucrate minutios, cu detalii stralucitoare si o infuzie unica de materiale rafinate. Matase, dantela, voal, satin, toate reunite pentru a crea un univers al elegantei absolute si al frumusetii depline.

Paleta cromatica este una primavaratica. Culori pastelate, de roz, albastru intens si fucshia, se intrepatrund cu nuante puternice si clasice. O colectie destinata femeilor care stiu sa isi etaleze cu stil imaginea feminina debordanta!

COLECTIA PRIMAVARA- VARA 2015 DE LA ISABEL SANCHIS

Originara din Spania, creatoarea de moda Isabel Sanchis surprinde lumea modei datorita prezentarii noii sale colectii vestimentare pentru sezonul primavara- vara 2015. Fantezia si fictiunea se intrepatrund pentru a crea o colectie de rochii de seara autentica si extrem de eleganta. Paleta cromatica a pieselor vestimentare fascineaza. O multitudine de culori se contopesc pentru a da nastere bunului gust. Rosu intens, albastru vibrant, beige, duetul nonculorilor alb- negru… elemente coloristice variate si care ofera aerul de modern inovator si promitator rochiilor de seara confectionate de designerul Isabel Sanchis.

Universul rochiilor de seara dezvaluie o imagine feminina enigmatica si veritabila. Avem de a face cu materiale rafinate, precum dantela, matasea, satinul si voalul, broderii pretioase, minutios lucrate, imprimeuri florale, detalii spectaculoase aplicate cu multa maiestrie pentru a oferi stralucire si gratie. Modelele rochiilor de seara incanta… rochii mermaid, princess, baby doll, short- front long- back, column. O colectie destinata femeilor romantice si pasionale!