ESTETIC SI FEMINITATE IN MURALLA, NOUA COLECTIE NATALIA VASILIEV 2018

Dragostea pentru femeie, frumos si spiritualitate reprezinta sursa de inspiratie a colectiilor de rochii de seara si de mireasa ale designerului de peste Prut, Natalia Vasiliev. In 2002, dupa ce a devenit licentiata in Moda, in cadrul Academiei de Teatru, Muzica si Arte Plastice, din Republica Moldova, se muta in Bucuresti. Iubirea pentru estetic si pentru feminitate o conduc pe un drum presarat cu eleganta si succes. Fiecare piesa vestimentara pe care o creeaza ofera libertate absoluta. Fiecare rochie imbina trecutul, prezentul si viitorul. In viziunea Nataliei Vasiliev,  moda constituie tendinte, experiente, instinct, arta si splendoare. Colectiile de rochii de ocazie transpun bucurie, exclusivitate si farmec, rezonand cu o sensibilitate deosebita.natalia vasilievCreatoarea de moda se defineste atat de simplu, dar, in acelasi timp, atat de complex: ” in fiecare rochie sunt eu, descompusa prin mijloacele specifice creatiei vestimentare“. Ultima sa colectie de rochii de seara, care poarta numele de Muralla, pune accent pe cultura detaliului si pe o pasiune a vibratiei cromatice.natalia vasilievMuralla este apogeul sofisticat al puterii creative a designerului. Periplul colectiilor Nataliei Vasiliev este unul de-a dreptul impetuos. Acvatic Ring este numele pe care il poarta cea dintai colectie. Urmeaza Golden Party, Kaleidoscop, Dreams of Florence, Guell Sunset si Bohemian Paris. Asadar, observam ca fiecare colectie de rochii ofera repere ale modei de pretutindeni- Paris, Florenta, Barcelona…natalia vasilievPentru Natalia Vasiliev, moda inseamna valorizare, fericire si determinare, elementele perfecte ale unui stil fara margini. natalia vasiliev natalia vasiliev natalia vasiliev natalia vasiliev

Rochiile de mireasa ale liniei vestimentare Muralla sunt extravagante, apartinand unui sentiment unic de libertate, mister si spiritualitate.

BOHEMIAN PARIS 2014, O NOUA COLECTIE NATALIA VASILIEV

Doamnelor, care dintre noi nu iubeste moda?! Care dintre noi nu este o fashionista inraita?! Noua, femeilor, ne place sa stralucim, sa fascinam, sa ne punem sub semnul enigmaticului imaginea feminina! Iubim sublimul, iar sublimul pentru noi semnifica rochia de seara! Metafora a frumusetii absolute, rochia de seara este piesa vestimentara care, in fiecare nou sezon, se reinventeaza, oferind modernitatii un exemplu elocvent ca moda nu sta pe loc, ea se demodeaza in permanenta pentru a fi la moda!

Rasfoind, zilele trecute, o revista fashion online, am gasit cateva fotografii spectaculoase, unice, de care m-am indragostit. Fotografiile reprezinta noua colectie de rochii de seara a celebrei creatoare de moda Natalia Vasiliev, denumita sugestiv Bohemian Paris.  De ce Bohemian? Pentru ca femeia care imbraca aceste rochii este o romantica incurabila, un suflet tandru si boem. Versatilitatea si eleganta rochiilor m-au impulsionat sa caut mai multe modele din noua colectie pentru a vi le prezenta!

bp11-887-640x480 bp01-878-640x480 bp02-879-640x480 bp05-882-640x480

Descatusare a rafinamentului pregnant si al unei fantezii extraordinare, rochiile de seara sunt expresii ale frumusetii desavarsite. Ceea ce m-a fascinat a fost ingenuozitatea designerului de a-si etala splendidele rochii de seara pe un podium… fotografic! Arhitectura selectionata ca si decor, modelele uimitoare ale rochiilor, materialele delicate, broderiile fine si aplicatiile sclipitoare fuzioneaza pentru a crea o capodopera autentica si spectaculoasa.

Privind aceste rochii nu ai cum sa nu iti doresti sa patrunzi in universul fermecator al misterului feminin! Nu ai cum sa nu iubesti lumea fashion-ului! Paleta cromatica, desi sobra, dezvaluie o eleganta aparte, o clasicitate sofisticata, o ideologie fashion luxurianta! Wow! Nimic mai mult nu se poate spune pentru a descrie aceasta exaltare a spiritului creativ vestimentar al Nataliei Vasiliev!