Tarik Ediz isi prezinta noua colectie de rochii de ocazie

2018 pare a fi un an deosebit de promitator pentru moda. Designerii au adus in lumina reflectoarelor cele mai ravasitoare colectii de rochii de ocazie. De la rochii lungi, mermaid, la rochii column, front short-long back, baby doll, asimetrice, colectiile fashion reusesc sa acapareze atentia. Una dintre liniile vestimentare care si-a facut mii de admiratoare este noua colectie de rochii ale designerului Tarik Ediz. Provenind din Istanbul, Tarik Ediz impregneaza rochiilor sale un parfum oriental cu nuante elegante. 

Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018Tarik Ediz 2018

Taffeta, chiffonul, voalul si matasea isi dau intalnire in cea mai noua colectie de rochii Tarik Ediz 2018.

ROCHII DE SEARA IN STIL INDIAN DE LA SHAIL K

Shail K este una dintre celebrele case de moda ale Los Angeles-ului care pune la dispozitia fashionistelor de pretutideni rochii de ocazie senzationale. Infiintata in anul 2009, de catre creatoare de moda Kimi Verma, atelierul vestimentar Shail K promoveaza eleganta, bunul gust si rafinamentul desavarsit. Castigatoare a titlurilor de Miss Mumbai si Miss India, actrita si model, Kimi Verma pune bazele unui adevarat tezaur vestimentar. Rochiile sale sunt unice, modelele fiind intr-o gama diversificata. Colectiile Shail K ne prezinta atat rochii baby doll, rochii mulate, cat si rochii fluide, lungi, de o gratie inegalabila. Influentele orientale reprezinta laitmotivul tuturor colectiilor de rochii Shail K, lucru demonstrat atat prin dispunerea aplicatiilor glam pe materialele luxoase, cat si prin accesorizarea matasii, tulle-ului, taffetei, dantelei si satinului cu motive florale indiene.

Shail-K Shail-K Shail-K Shail-K Shail-K Shail-K

Rochiile lungi de seara sunt inspirate din constructia sari-ului indian, dar si din structura arhitecturala moderna occidentala. Creatiile divine Shail K sunt de o frumusetea ravasitoare.

ROCHII DE SEARA DE LA BIEN SAVVY PENTRU CRACIUNUL 2014

Designerii ne propun un Craciun 2014 de neuitat! Moda capata amploare. Piese vestimentare unice isi fac aparitia pentru a celebra sfarsitul de an. Nicicand nu a fost o asa abundenta fantastica a culorilor, a modelelor si a materialelor folosite. Articolul prezent are menirea de a etala zece modele de rochii de seara de la Bien Savvy, rochii lungi ce va vor aduce stralucirea in seara sfanta de Craciun. De ce spun asta? Priviti modelele si va veti convinge singure!

rochii_de_seara_in_the_mood_in_the_mood_to_satisfy_fata rochii-de-seara-bien-savvy-2013-fall-in-love-38-stylish-me-fata 03._biensavvy.ro_rochie_de_seara_lunga_The_Look Bien-Savvy-Private-Sale-Rochii-de-seara-cu-discount-uri-de-pana-la-70--1 deed660d3ce994cb01901a1b4114c2da luxury-dresses_bien_savvy_in-the-mood_in-the-mood-for-glam_244_1 luxury-dresses_bien_savvy_vanity_courtesy_41_1 rochie_de_seara_green_lady_b rochie_de_seara_vanity_2012_028_night_fever_1 rochii_de_seara_in_the_mood_in_the_mood_to_catch_him_fata

Daca doriti sa fiti dive pentru o noapte, nu ezitati sa imbracati una dintre modelele de mai sus. Rosu pasional, albastru electric, mov inchis, clasicul negru, verde smarald si pasteluri colorate infrumuseteaza cromatic rochiile de seara selectionate special pentru voi. Fashioniste fiind, stim ca voalul, taftaua, satinul si dantela rafinata fac senzatie la orice eveniment deosebit, tocmai din acest motiv, rochiile de seara de la Bien Savvy se potrivesc de minune Craciunului.