LAPTISORUL DE MATCA, O MINUNE VINDECATOARE A NATURII

Laptisorul de matca este hrana pe care o consuma doar regina albinelor (matca). Acest ingredient miraculos detine mai multe proprietati decat mierea si, in permanenta, ii sunt descoperite noi beneficii. Iata ce se stie despre laptisorul de matca pana in prezent:

  • Laptisorul de matca influenteaza o enzima care joaca un rol semnificativ in sintetizarea colesterolului, iar dupa o cura de o luna (in care iei zilnic cate o lingurita de ingredient) diferenta va fi insemnata.

laptisor-de-matca

  • Imbunatateste memoria: hrana reginei contine triptamina, ce stimuleaza procesul de invatare si optimizeaza procesele cognitive. Oamenii de stiinta cerceteaza daca laptisorul de matca poate fi utilizat pentru prevenirea tulburarii Alzheimer’s.
  • Laptisorul de matca combate oboseala. Este bogat in vitamine, minerale si acizi, necesari organismului tau. Astfel, poti lua laptisorul de matca special pentru stimularea activitatii musculare.
  • Imbunatateste sistemul imunitar: curele cu laptisor de matca sunt foarte bune la schimbarea anotimpurilor, atunci cand sistemul imunitar are cel mai mult de suferit. Gratie continutului de acizi si vitamine, te poate proteja de virusuri si bacterii.
  • Combate stresul: substantele active din laptisorul de matca au rol in functionarea creierului, acolo unde este produsa si serotonina, enzima care relaxeaza organismul si te ajuta sa dormi.
  • Laptisorul de matca poate vindeca scleroza.
  • Este recomandat in tratarea infectiilor deoarece laptisorul de matca are calitati antibiotice, acesta ajutand la vindecarea unor infectii precum cele cu bacilul Koch, responsabil de tuberculoza, cu E.coli, cu stafilococul Aureus, dar si alte virusuri.
  • Opreste caderea parului.
  • Hidrateaza pielea.
  • Are proprietati anti-imbatranire. Iti poti face masca la tine acasa cu laptisor de matca si galbenus de ou.

Alte afectiuni pe care le poti trata cu laptisorul de matca sunt: ulcerul gastric, pancreatita, astmul, sindromul premenstrual, bolile rinichilor.

LAPTISORUL DE MATCA, UN INGREDIENT MIRACULOS AL NATURII

Laptisorul de matca este hrana pe care o mananca doar regina albinelor (matca). Acest ingredient miraculos are mai multe beneficii decat mierea si in permanenta ii sunt descoperite noi intrebuintari in medicina. Ce se cunoaște pana in prezent:

1.Laptisorul de matca joaca un rol esential in sintetizarea colesterolului, iar dupa o cura de doar o luna (in care iei zilnic cate o lingurita de ingredient) diferenta va fi majora.

2. Hrana reginei contine triptamina, substanta ce stimuleaza procesul de invatare si imbunatateste memoria. Oamenii de stiinta cerceteaza daca laptisorul de matca poate fi folosit pentru prevenirea tulburarii Alzheimer.

3. Laptisorul de matca poate combate oboseala. Acesta este bogat in vitamine, minerale si acizi. Astfel, poti lua laptisorul de matca special pentru stimularea activitatii musculare. Poate fi si un bun supliment pentru zilele cand faci efort fizic intens.

4. Laptisorul de matca imbunatateste sistemul imunitar. Curele cu laptisor de matca sunt foarte bune la schimbarea anotimpurilor, atunci cand sistemul imunitar are cel mai mult de suferit. Datorita continutului de acizi si vitamine, te poate proteja de virusuri si bacterii.

5. Substantele care se intalnesc in laptisorul de matca au rol in functionarea optima a creierului, acolo unde este produsa si serotonina. Serotonina relaxeaza organismul si te ajuta sa dormi.

6. Laptisorul de matca poate vindeca scleroza. Nu exista inca studii intense care sa demonstreze acest fapt, ci doar grupuri mici de cercetatori care au incercat terapia cu laptisorul de matca in cazul bolnavilor de scleroza, iar rezultatele au fost incredibile.

7. Pentru ca laptisorul de matca are calitati antibiotice, acesta ajuta la vindecarea unor infectii precum cele cu bacilul Koch, responsabil de tuberculoza, cu E.coli, cu stafilococul Aureus, dar si alte virusuri.

8. Laptisorul de matca nu este utilizat numai in domeniul sanatatii, ci este un ingredient valoros si in tratamentele cosmetice. Poate incetini ritmul albirii firelor de par, dar si opreste pierderea podoabei capilare.

9. Poti amesteca laptisorul de matca cu miere si galbenus de ou pentru a face o pasta pe care o aplici pe piele. Las-o sa actioneze minim 20 de minute, apoi clateste cu apa calduta. La final vei vedea ca pielea este fina, stralucitoare si hranita.

10. Laptisorul de matca are proprietati anti-imbatranire. Datorita tuturor nutrientilor si acizilor din compozitie, laptisorul de matca poate fi folosit pentru proprietatile sale anti-imbatranire. Iti poti face masca faciala cu laptisor de matca chiar la tine acasa!

Alte afectiuni pe care le poti trata cu laptisorul de matca sunt: ulcerul gastric, pancreatita, astmul, sindromul premenstrual, afectiunile renale.