ZAHARUL DE COCOS: UN INDULCITOR NATURAL CU BENEFICII MULTIPLE

Stiai ca zaharul de cocos este mult mai sanatos si are mai multi nutrienti decat zaharul normal? Daca nu ai studiat prea mult problema ai ajuns in locul potrivit! Am facut eu o trecere in revista a beneficilor pe care acesta le are asupra sanatatii organismului nostru!

1. Zaharul de cocos contine vitamina C, potasiu, magneziu, calciu, zinc si alte minerale vitale pentru organismul tau. Contine totodata si fitonutrienti, flavonoizi si antioxidanti, substante renumite in lupta impotriva radicalilor liberi care provoaca declansarea procesului de imbatranire prematura a pielii.

2. Vitamina B8 continuta de el ajuta la vindecarea depresiilor usoare si la imbunatatirea starii de spirit. El este folosit de multe ori in tratarea atacurilor de panica si a tulburarilor obsesiv-compulsive.

3. Imagineaza-ti un indulcitor natural care sa nu iti ridice nivelul de zaharuri din organism! Zaharul de cocos este ideal pentru acest lucru! In plus, acesta ajuta si la scaderea nivelului de colesterol rau din organism si are doar 45% fructoza, fiind o optiune mult mai buna decat alti indulcitori naturali.

4. Anemia este cauzata, de regula, de un deficit de fier in organism. Iar zaharul de cocos are un continut ridicat de fier care previne instalarea acestei probleme.