UNGHIILE CU MOS CRACIUN SI FULGI DE NEA SUNT UNGHIILE IERNII 2015-2016

Suntem deja in luna magica a cadourilor! Specialistii beauty ne-au pregatit unele dintre cele mai spectaculoase modele de manichiura, specifice Sarbatorilor de Iarna. Mos Craciun este laitmotivul acestor modele de unghii. Oamenii de zapada, fulgii de nea, crengutele de brad, globuletele intregesc aceste modele de manichiura de iarna. Paleta cromatica este cea alcatuita din culorile rosu, verde, albastru si de nonculorile alb si negru. Iata ce am ales special pentru voi! :)

Alaturi de aceste frumoase modele de unghii, ne sunt recomandate manichiura animal print, water marble, polka dots, french inversat, unghiile cu dungi sau cele cu aplicatii.

IARNA… PE UNGHII! MODELE DE MANICHIURA PENTRU CRACIUN

Alegand o manichiura deosebita pentru seara magica de Craciun, veti obtine un look perfect care va delecta toate privirile pline de admiratie. Designerii propun un stil jucaus si extrem de colorat al unghiilor Craciunului 2014. Bineinteles ca se poarta oja rosie, desavarsit ornamentata cu elemente glitter, ce ofera un aspect glamour nemaipomenit. Nicicand nu am vazut o abundenta a culorilor ca in acest sfarsit an, uimitor decorata cu desene specifice iernii. Mos Craciun, reni, oameni de zapada, brazi falnici si fulgi de nea se joaca pe unghiile noastre! Am selectionat, special pentru voi, opt modele de manichiura, ce vor un plus de caldura si optimism atmosferii extraordinara a Craciunului.

1 290sz11 72268 DSCN5324 dscn5436 IMG_3246 mos craciun final P211211_17.100002

Nu exista o regula de aur in manichiura de Craciun. De ce spun acest lucru? Pentru ca unghiile nu trebuie sa aiba o anumita forma sau culoare. Ceea ce trebuie sa stii este ca fie ca ai unghii mari, scurte, cu gel sau semipermanente, modelele de manichiura cu desene de Craciun sunt indispensabile unei adevarate fashioniste, ce doreste sa fie in trend cu moda si care iubeste culoarea.