AFLA CARE SUNT TREND-URILE IN MANICHIURA 2016

Cand vorbim despre manichiura, vorbim despre un nou trend in 2016: acela de a purta unghii cu gel. Femeile de toate varstele experimenteaza diferite modele unghii cu gel. Din fericire, exista o gama uriasa de surse de inspiratie pentru a alege un model de manichiura. Acestea difera in functie de forma unghiei si de stilul pe care il preferi. Urmareste noile tendinte pentru modelele de unghii 2016. Reinventeaza-ti manichiura! Inspira-te din aceste poze cu modele de manichiura. O manichiura impecabila iti va oferi un plus de incredere. Se spune ca manichiura, forma unghiilor, reprezinta oglinda unei persoane. Forma unghiilor, culoarea lacului de unghii, tradeaza personalitatea unei femei.

unghii cu model unghii cu model unghii cu model unghii cu model unghii cu model unghii cu model unghii cu model unghii cu model

Mixeaza diferitele lungimi cu printuri si elemente de decor pentru un look discret sau extravagant. Alege sa porti, in functie de personalitatea ta, modele de unghii cu gel rotunde sau ascutite, modele unghii naturale sau simple, modele unghii french colorate sau simple, modele unghii scurte sau ascutite.

FRENCH MANICURE, NEW TREND IN THE CITY

Dintre toate modelele de manichiura moderna, manichiura french transmite cel mai mult idea de simplitate, bun gust, frumusete, puritate si feminitate. Aceste atribute sunt esentiale pentru o femeie care are intotdeauna grija de imaginea sa exterioara.

Manichiura frantuzeasca nu va da gres niciodata, fiind potrivita oricarui look, eveniment, precum o intalnire romantica sau chiar una business. In plus aceasta nu se va demoda niciodata, dovada sta in faptul ca tot mai multe femei apeleaza la manichiura french ori de cate ori vor o manichiura impecabila.

french nails french nails french nails french nails french nails french nails french nails

Manichiura french a aparut la inceputul anilor 20, atunci cand elementele extrem de feminine faceau parte din vestimentatia si aspectul fiecarei femei iar odata cu trecerea timpului a luat amploare in toata lumea. Unghiile french reprezinta in primul rand unghii ingrjite si frumoase. Nu sunt greu de realizat daca rabdarea este punctul forte al oricarei femei ce apeleaza la acest tip de unghii. De asemenea, produsele cu care se realizeaza manichiura french trebuie sa fie unele profesionale pentru ca rezultatul sa fie unul perfect.