UNGHIILE CU MOS CRACIUN SI FULGI DE NEA SUNT UNGHIILE IERNII 2015-2016

Suntem deja in luna magica a cadourilor! Specialistii beauty ne-au pregatit unele dintre cele mai spectaculoase modele de manichiura, specifice Sarbatorilor de Iarna. Mos Craciun este laitmotivul acestor modele de unghii. Oamenii de zapada, fulgii de nea, crengutele de brad, globuletele intregesc aceste modele de manichiura de iarna. Paleta cromatica este cea alcatuita din culorile rosu, verde, albastru si de nonculorile alb si negru. Iata ce am ales special pentru voi! :)

Alaturi de aceste frumoase modele de unghii, ne sunt recomandate manichiura animal print, water marble, polka dots, french inversat, unghiile cu dungi sau cele cu aplicatii.

UNGHIILE ANIMAL PRINT COLORAT- MANICHIURA SFARSITULUI DE AN 2015

Animal print- modelul anului 2016! Atat designerii vestimentari, cat si specialistii beauty ne recomanda minunatul animal print! Daca pana nu demult, animal print era caracterizat doar de culoarea maro si nuantele adiacente, iata ca, in prezent, animal print colorat este laitmotivul manichiurii anului viitor. De asemenea, animal print colorat poate fi aplicat pe unghii in zilele de Craciun sau in noaptea dintre ani. Iata cele mai spectaculoase modele de unghii animal print pe care le-am selectat special pentru voi!

Alaturi de modelul animal print, putem aplica pe unghii modelul water marble, french inversat, manichiura cu puncte sau cea cu dungi.