PANTOFI DE OCAZIE DE LA MENBUR: MUST-HAVE 2015

Stiati ca cea mai veche pereche de pantofi din piele din lume a fost realizata dintr-o singura bucata de piele de vaca si erau cusuti in fata si in spate cu un cablu de piele, fiind gasiti intr-o pestera in Armenia, in 2008? Se crede ca acestia dateaza de la 3300 i.Hr. Cu toate acestea, se estimeaza ca este posibil ca pantofii sa fi fost folositi cu mai mult timp inainte, insa, este foarte greu sa se gaseasca dovezi din cauza naturii foarte perisabile. Iata ca de atunci si pana in momentul de fata, istoria pantofilor a capatat valente ascendente. Designeri renumiti s-au inscris in confectionarea modelelor care mai de care mai atragatoare, mai elegante sau chiar bizare, caci moda nu este facuta sa stea pe loc. Moda se schimba in permanenta.

Pantofi Menbur 005626 Pantofi Menbur 005652 Pantofi Menbur 005813

Pantofii reprezinta un accesoriu indispensabil garderobei oricarei femei. Oare cate dintre noi nu isi aminteste de miile de minunatii pe care le dezvaluia Sarah Jessica Parker in pelicula care a facut-o celebra? Si care dintre noi nu are macar o pereche de pantofi de ocazie? Infiintata in 1967 in inima Spaniei, firma de pantofi Menbur reuseste sa acapareze si astazi mii de fashioniste. Pantofii de ocazie pe care ii creeaza sunt adevarate etaloane ale frumusetii feminine. Pantofii stiletto, cel mai iubit si senzual model de incaltaminte al tuturor timpurilor, constituie pavaza colectiilor Menbur.

Pantofi Menbur 005817 Pantofi Menbur 005823 Pantofi Menbur 005834 Pantofi Menbur 005838

Denotand gratie si rafinament, pantofii de ocazie Menbur se pliaza nevoilor doamnelor, introducand must-have-urile de ultima ora in crearea acestor capodopere artistice. Animal print, detalii glamour, culori electrice, piele sofisticata si o structura perfecta sunt elementele care ofera tot ceea ce este necesar ca acesti pantofi sa fie pe locul fruntas al clasamentului fashion. Pantofii-sanda Menbur fascineaza datorita supletei modelelor si a optarii pentru imbinarea platformelor inalte, decorate cromatic intr-o maniera spectaculoasa, cu luxuriantul material: piele naturala!

Pantofi Menbur 005992 Pantofi Menbur 006295 Pantofi Menbur 006532

Ivory Romania stie ca iubiti pantofii si cunoaste faptul ca adorati stilul! Tocmai din acest motiv, va pune la indemana cele mai frumoase modele de pantofi de ocazie pentru a straluci la un cocktail, o intalnire romantica sau la o nunta. Ivory Romania si Menbur aduc perfectiunea pantofilor la picioarele dumneavoastra!

Published by

Cristina Mateiu

Be You! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *