GUCCI NE OFERA CELE MAI CHIC GENTI ALE ANULUI 2016

Pentru a fi o fashionista desavarsita, garderobei tale nu trebuie sa ii lipseasca accesoriile fara de care moda nu ar fi completa. Gentile reprezinta detaliul care face diferenta in ceea ce priveste stilul. Cu o aplicabilitate extinsa, fiind o modalitate de a purta cu tine lucrurile de care ai nevoie, gentile sunt o pata de culoare care transforma un outfit ocazional intr-unul de senzatie. Abordand o cromatica apetisanta, gentile de la Gucci, create pentru sezonul primavara-vara 2016, constituie un real succes vestimentar.

Confectionate din materiale sofisticate, precum pielea naturala, si ornate cu aplicatii delicate, gentile de la Gucci sunt modele adorate de intreaga comunitate a fashionistelor.

GUCCI 2016: NOUA COLECTIE A DESIGNERULUI ALESSANDRO MICHELE

La inceputul lunii septembrie, directorul de creatie Alessandro Michele si-a prezentat colectia Gucci 2016, pe strazile aglomerate ale New York-ului. Lia Pavlova, Tessa Bruinsma, Tobias Lundh si Sven De Vries sunt modelele care au imbracat cele mai noi piese vestimentare ale casei de moda Gucci. Stofa florala este detaliul unic care ofera eleganta si stil creatiilor lui Alessandro Michele, care declara pentru Huffington Post: “Am decis sa ma intorc in strada, ca si in colectia Cruise pe care am aratat-o in New York. Cred ca exista o intrepatrundere fluida si organica intre podium si strada. Moda, mai ales pret-à-porter, este ceva real, creata pentru fiecare zi si pentru toata lumea care doreste sa isi exprime propria creativitate si individualitate“. Rochiile midi si cele lungi au facut subiectul noii colectii, acestea fiind accesorizate cu imprimeuri florale specatculoase, cu modele indraznete si cu culori de primavara, pline de energie si vitalitate.

Aceasta este prima campanie vestimentara a lui Michele, dupa ce a fost numit director de creatie al casei de moda Gucci in luna ianuarie a acestui an.